.
YOU ARE HERE: Meubelstoffen Alle collecties
 

Over Effabrics

Meubelstoffen en ....

Exclusieve meubelstoffen zoals b.v. Couture, kunstleer, meubelstoffen met bijzondere prints, Engelse stoffen; Exclusive Furniture Fabrics heeft het allemaal en nog veel meer. In het assortiment vindt u een steeds grotere keuze in meubelstoffen, ook gordijnen zoals Bolero, sierkussens en behang.

De meubelstoffen zijn vaak ook te gebruiken als gordijnen & decostoffen. Daarnaast zijn er enkele leveranciers, die een combinatie aanbieden van meubelstoffen, gordijnstoffen en behang. Alle rubrieken worden vanzelfsprekend regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen.

 

Meubelstoffen

Onze meubelstoffen:

De meubelstoffen zijn per collectie in onze webshop geplaatst. De meubelstof collecties beginnen met een sfeerfoto, waarop u een meubel ziet afgebeeld gestoffeerd met een meubelstof uit deze collectie.  Zodra u de collectie meubelstoffen opent, ziet u vaak nog meer foto’s. Deze foto’s zijn te vergroten. U kunt daarmee een goed beeld krijgen hoe een betreffende meubelstof er op een meubel uitziet. Vanzelfsprekend, hebben we niet van alle meubelstoffen een foto.
U kunt ons helpen dit te verbeteren, door uw foto te mailen waarop uw meubel staat met de door u gestoffeerde meubelstof. Wij en de bezoekers van de webshop, stellen dit zeer op prijs en bedanken u bij voorbaat.

Meubelstof types:

We nodigen u uit onze webshop te doorzoeken. U vindt naast de meubelstoffen een kleine collectie gordijnstoffen, behang en sierkussens. Aan meubelstof kunt u denken aan effen en gemêleeerde stoffen, paisley, tartan stoffen waaronder Burberry, fleur de lis patronen, landelijke stoffen, geborduurde meubelstof met Chinese uitstraling zoals Amanda – Wuxi, velours stoffen zoals de Tramontana of Velvets of Florence, Trevira CS stoffen  in landelijke stijl als Lovely Home, of de wat klassieke stoffen uit de Concerto collectie. Dit is maar een heel kleine greep uit de duizenden stoffen. U vindt vast de meubelstof die u zoekt. Indien u toch niet een gewenste stof kunt vinden, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het aanbod in stoffen is groter dan we u kunnen laten zien en we helpen graag uw gewenste stof te vinden.

 

Sierkussens & Plaids

Sierkussens

Sierkussens zijn te vinden op onderwerp. Zoekt u bv. een sierkussen van de beroemde Thierry Poncelet, een kussen uit een sport b.v. golf, paardensport of watersport? Deze kunt u naast een tal van andere thema’s vinden, zoals sierkussens met jacht taferelen, diverse dieren naast  de kussens met honden of katten,  kussens met Franse of Engelse afbeeldingen, vlaggen en bloemen. Deze kussens zijn meestal van gobelinstof of chenille gemaakt.
Daarnaast hebben we een collectie sierkussens en plaids in imitatiebont en in wol. De wollen kussens komen van de zeer bekende Engelse Abraham Moon.

Sierkussens & Plaids worden af en toe aangevuld met nieuwe collecties. Dat zal echter niet maandelijks gebeuren, omdat meubelstoffen natuurlijk onze belangrijkste artikelen zijn. Van enkele sierkussens zijn bijpassende plaids te bestellen. Dit vindt u bij de artikelen aangegeven. Ook hebben we bij enkele kussens bijpassende Gobelin meubelstof.  Van de gebruikte stoffen voor deze sierkussens, kan over het algemeen wel gesteld worden, dat er geen meubelstof per meter te koop is.
Alle sierkussens worden geleverd met een mooie kwaliteit binnenkussen.

De foto's op de site geven helaas niet goed weer hoe mooi van kwaliteit de sierkussens in werkelijkheid zijn. Bestel en ervaar het. Vallen de kussens u toch tegen, geen probleem. We nemen ze in dat geval natuurlijk terug en storten het betaalde bedrag weer op uw rekening.

 

Gordijnen & Decostoffen

Gordijnstoffen:

Gordijnstoffen en stoffen voor decoratieve doeleinden vindt u ook bij Effabrics.nl Op dit moment hebben we nog maar een kleine collectie gordijnstoffen in onze webshop, maar dit wordt de komende tijd aangevuld. We hebben ons eerst toegelegd, om de webshop met meubelstoffen te vullen, omdat meubelstoffen onze hoofdproducten zijn.

De gordijnstoffen kunt u natuurlijk ook gebruiken voor decoratieve doeleinden zoals: sierkussens, bedspreien en ook om een sierstoeltje te stofferen. Als een meubel gestoffeerd is met een kwetsbare stof, kan de stoel zo nu en dan wel worden gebruikt. Wilt u een sierstoeltje toch regelmatig gebruiken, dan adviseren we om de stoel te stofferen met een meubelstof die sterker is.
In de collectie meubelstoffen vindt u ook veel stoffen die zeer geschikt zijn als gordijnstof omdat ze erg soepel vallen. Achter de namen vindt u vaak een code en zodra er een (C) of (U+C) staat, zijn deze stoffen geschikt voor gordijnen.