.
YOU ARE HERE: Meubelstoffen Alle collecties
 

Over Effabrics

Meubelstoffen online

Exclusive Furniture Fabrics is op het gebied van  exclusieve meubelstoffen online , de grootste aanbieder van Nederland.  We bieden o.a. meubelstof in country stijl, (niet alleen Engelse stoffen, maar ook meubelstof uit  Scandinavië, de Alpen, enz.) mohair,  kunstleer, moderne en klassieke meubelstoffen,   effen stoffen en meubelstoffen met patronen. Kortom te veel om op te noemen.

Meubelstoffen als gordijnstof

Meubelstoffen die ook zeer goed te gebruiken zijn als gordijnstof of als decoratiestof voor kussens, spreien enz. worden aangegeven met een code (C). Daarnaast zijn er combinatiemogelijkheden in meubelstof, gordijnstof en soms zelfs met behang.

 

Meubelstoffen

Onze meubelstoffen.

We hebben onze meubelstoffen per collectie in de webshop gezet. De meubelstof collectie begint met een sfeerfoto uit deze serie. Zodra u een collectie opent, zult u vaak nog meer foto’s aantreffen + een korte beschrijving van de meubelstoffen uit deze collectie. Daaronder vindt u de meubelstoffen per dessin. Het aantal kleuren staat tussen haakjes achter de naam van deze meubelstof. Indien de meubelstoffen met elkaar te combineren zijn, vindt u dat bij de individuele kleuren terug d.m.v. de foto’s in aan de rechterzijde van de pagina.

De productomschrijving vindt u gespecificeerd, zodra u een kleur meubelstof opent. Op deze pagina vindt u, naast de bestelknop, ook een button om een gratis leenstaal aan te vragen van deze meubelstof. U kunt maximaal 5 stalen meubelstof, gordijnstof of behang per keer aanvragen.

Soorten meubelstoffen

U vindt Gobelin meubelstoffen, antiek velours, mohair, retro meubelstof, maar ook zeer moderne meubelstoffen met b.v. metalic details, stoere effen of gemêleerde meubelstof, country stijl meubelstof en gordijnstoffen.
Deze meubelstoffen zijn vaak ook te gebruiken als projectstof. Ze hebben een hoge Martindale (slijtweerstand) en zijn vaak brandvertragend en Teflon behandeld of gemaakt van Trevira CS.

 

Sierkussens & Plaids

Sierkussens

Sierkussens  en Plaids vindt u ook in het assortiment in de rubriek Sierkussens & Plaids. Af en toe wordt dit aangevuld met nieuwe collecties. Dat zal echter niet maandelijks gebeuren, omdat meubelstoffen natuurlijk onze belangrijkste artikelen zijn. Van enkele sierkussens zijn bijpassende plaids te bestellen. Dit vindt u bij de artikelen aangegeven. Ook hebben we bij enkele kussens bijpassende Gobelin meubelstof.  Van de gebruikte stoffen voor deze sierkussens, kan over het algemeen wel gesteld worden, dat er geen meubelstof per meter te koop is.
Alle sierkussens worden geleverd met een mooie kwaliteit binnenkussen.

De foto's op de site geven helaas niet goed weer hoe mooi van kwaliteit de sierkussens in werkelijkheid zijn. Bestel en ervaar het. Vallen de kussens u toch tegen, geen probleem. We nemen ze in dat geval natuurlijk terug en storten het betaalde bedrag weer op uw rekening.

U kunt een sierkussen vinden op een onderwerp. Zoekt u bv. een sierkussen van de beroemde Thierry Poncelet, een kussen uit een sport b.v. golf, paardensport of watersport? Deze kunt u naast een tal van andere thema’s vinden, zoals sierkussens met jacht taferelen, diverse dieren naast  de kussens met honden of katten,  kussens met Franse of Engelse afbeeldingen, vlaggen en bloemen. Deze kussens zijn meestal van gobelinstof of chenille gemaakt.
Daarnaast hebben we een collectie sierkussens en plaids in imitatiebont en in wol. De wollen kussens komen van de zeer bekende Engelse Abraham Moon.

 

Gordijnen & Decostoffen

Gordijnstoffen:

In onze webwinkel bieden we u momenteel een kleine collectie Gordijnen & Decostoffen aan. Deze collectie wordt in de loop van de tijd aangevuld met nieuwe producten. Soms zijn deze stoffen ook te gebruiken als meubelstof. Indien de stof geschikt is als meubelstof, kunt u dit herkennen aan de (U) achter de naam.


Indien u de gordijnen genaaid wilt hebben, kunt u in de rubriek INFO hierover alle informatie  vinden.