.
YOU ARE HERE: Meubelstoffen Alle collecties
 

Over Effabrics

Online meubelstof

Exclusive Furniture Fabrics.nl is de Webshop van Nederland waar u online meubelstoffen en decostoffen vindt en tevens een kleine collectie gordijnstoffen, behang en sierkussens.  De meubelstoffen zijn van hoge kwaliteit. Een groot aantal stoffen zijn van Trevira CS of wol. Deze meubelstof is brandvertragend en van een hoge slijtweerstand. Deze meubelbekleding is zeer geschikt voor projectmeubels in o.a. horeca, zorg instellingen en kantoormeubels. Uiteraard kunt u deze stoffen ook zeer goed stofferen op uw meubels thuis.

Stalenservice

Effabrics.nl heeft een gratis stalenservice, zodat u de stoffen thuis kunt bekijken.

Soorten meubelstof:

In het assortiment vindt u o.a. Engelse meubelstoffen, barok, mohair, gobelin en retro stoffen, maar ook moderne stoffen in suède-look, weefstoffen, kunstleer/vinyl in bijzondere kwaliteiten. Kortom: voor uw meubelstoffering bent u bij Effabrics aan het goede adres.

 

Meubelstoffen

Online meubelstof

U vindt in de webshop Effabrics.nl een groot aanbod aan meubelstoffen. De meubelstoffen variëren van gobelin tot mohair, van modern tot landelijk, van Engelse stoffen tot trendy metallic dessins, kunstleer, stoffen in dierenhuiden zoals tijgerprints of luipaard, kelim stoffen en andere oosterse patronen, ….  Kortom, een zeer breed scala aan meubelstoffen in tal van prijsklassen.

Gestoffeerd:

Door veel foto's van meubels, gestoffeerd met 1 van de meubelstoffen te plaatsen, kunt u zich een beeld vormen hoe een meubelstof op een meubel uitkomt. Deze foto’s zijn te vergroten, zodat u het effect van de meubelstof nog beter kunt beoordelen. We nodigen u hierbij uit, een kijkje te nemen in ons online uitgebreide aanbod aan meubelstoffen.

 

Sierkussens & Plaids

Sierkussens

In onze rubriek Sierkussens & Plaids hebben we een behoorlijk assortiment sierkussens en bijpassende plaids. Dit wordt af en toe aangevuld met nieuwe collecties. Dat zal echter niet maandelijks gebeuren, omdat meubelstoffen natuurlijk onze belangrijkste artikelen zijn.
Toch proberen we ook hier een zo uitgebreid mogelijke collectie aan te bieden.
U kunt een sierkussen vinden op een onderwerp. Zoekt u bv. een sierkussen van de beroemde Thierry Poncelet, een kussen uit een sport b.v. golf, paardensport of watersport? Deze kunt u naast een tal van andere thema’s vinden, zoals sierkussens met jacht taferelen, diverse dieren naast  de kussens met honden of katten,  kussens met vlaggen en bloemen , Engelse of Franse afbeeldingen. Deze kussens zijn meestal van gobelinstof of chenille gemaakt.
Daarnaast hebben we een collectie sierkussens en plaids in imitatiebont en in wol. De wollen kussens komen van de zeer bekende Engelse Abraham Moon.

De foto's op de site geven helaas niet goed weer hoe mooi van kwaliteit de sierkussens in werkelijkheid zijn. Bestel en ervaar het. Vallen de kussens u toch tegen, geen probleem. We nemen ze in dat geval natuurlijk terug en storten het betaalde bedrag weer op uw rekening.

 

Gordijnen & Decostoffen

Gordijnstoffen:

Ook gordijnstoffen zijn bij Exclusive Furniture Fabrics te vinden in de webshop. Online stoffen kopen wordt meer en meer gedaan, ondermeer door de gratis leenstalen service. U kunt thuis op uw gemak de stalen van de stoffen bekijken en de kleuren beoordelen. Niet alleen van de gordijnstoffen, maar ook van de meubelstoffen. Er zijn combinatie mogelijkheden met gordijnstoffen en meubelstoffen. Dit wordt bij de items aangegeven. Ook hebben we een aantal behang soorten, die goed passen bij de gordijnen.

Meubelstof - Gordijnstof

In de collectie meubelstoffen vindt u ook veel stoffen die zeer geschikt zijn als gordijnstof omdat ze erg soepel vallen. Achter de namen vindt u vaak een code en zodra er een (C) of (U+C) staat, zijn deze stoffen geschikt voor gordijnen.
Een aantal gordijnstoffen zijn ook als meubelstof te gebruiken. Indien u een gordijnstof wilt gebruiken om uw meubels te stofferen, adviseren we u goed te kijken naar de slijtweerstand (Martindale) van deze stof. Hoe hoger de slijtweerstand is, hoe geschikter de stof is als meubelstoffering.