Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Hoffmann ll - Jugendstil (62)

Hoffmann ll - Jugendstil (62)

Hoffmann ll

Zijn baanbrekende werk, zijn ongebroken creativiteit, zijn visie verpakt in geometrische vormen en kleinschalige patronen: ontdek de grote creatieve kracht van Josef Hoffmann, een van de grondleggers van de Wiener Werkstätte. Zijn originele ontwerpen in de HOFFMANN II-collectie werden "opgesmukt" in een "goddelijk poëtische" vorm - net zoals de titels van zijn ontwerpen aankondigen.

In de elegante kleuren van rozenkwarts, ebbenhout, vanille of mineraal dragen de eersteklas bekledingstoffen van de HOFFMANN II stoffencollectie de geest van hun schepper: kunst moet door onze kamers, ons dagelijks leven, ons leven als een rode draad lopen.

De ontwerpen Artemis, Hygieia, Diana en Kratos - allemaal getuigen van de grootste weefkunst en de hoogste artistieke betekenis, waardoor elke ruimte schittert in de schoonheid van natuurlijke kleuren.

Wiener Sehnsucht,

Opnieuw uitgebrachte stoffen van de Wiener Werkstatte. U kunt de stoffen bekijken via de brochure hieronder. Bij vragen graag het bladnummer bij de hand houden. (We zijn bezig met een nieuwe webshop en zullen deze collectie dan op de reguliere wijze toevoegen.)