Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Divina Melange 3

Divina Melange 3

Kvadrat meubelstof Divina Melange 3

Divina Melange 3 is een levendig geverfd wollen meubelstof dat doet denken aan vilt. Vrolijk eenvoudig, het wordt geleverd in een fris, veelzijdig palet van kunstenaar en ontwerper Finn Sködt.

De Divina Melange 3 is compact, comfortabel en extreem glad en drukt de kleuren en de vorm van meubels bijzonder goed uit. Het wordt geconstrueerd door het garen in een eenvoudige binding te weven, waarna het wordt blootgesteld aan druk en hoge temperaturen. Dit maalproces, dat vaak wordt geassocieerd met fijn maatwerk, transformeert het materiaal van grof naar een zacht en gelijkmatig, viltachtig oppervlak.

Het kleurenpalet van het textiel wordt geproduceerd door middel van het verven van een donkere of lichtgrijze melange en weerspiegelt perfect de pure esthetiek van Finn Sködt. De nieuwe kleurenschaal combineert kenmerkende nuances, zoals felroze, bosgroen en Finn Sködt's favoriete ultramarijn, samen met krijtachtige tonen en neutrale tinten. Deze zijn zorgvuldig uitgekozen uit de uitgebreide kleurenbibliotheek van de ontwerper met handgeschilderde voorbeelden, waarin de kleuren worden gedocumenteerd die hij al decennia in zijn schilderijen gebruikt.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren