Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Microcare

Microcare

Microcare 'The unlimited edition'

‘The Unlimited Edition’ collectie van Microcare staat voor kwalitatief hoogwaardig textiel dat voldoet aan alle eisen waar een zorgstoffencollectie tegenwoordig aan moet voldoen. Microcare stoffen zijn voorzien van een soepele Polyurethaan -coating met een bijzonder membraamsysteem voor extra ademend vermogen. Door het gebruik van microvezelgarens voelt Microcare textiel comfortabel aan. Microcare stoffen zijn standaard brandwerend en waterafstotend. Onze stoffen zijn bestand tegen desinfectiemiddelen en zijn antibacterieel behandeld met Aegis Maedical. Door de geavanceerde easy clean technology; door de vezel beschermende en vuilafstotende finish is Microcare textiel eenvoudig met water en zeep te reinigen.

De afbeeldingen van de kleuren zijn foto's van de stoffen, daarom kunnen de kleuren op uw beeldscherm enigszins afwijken van de werkelijkheid. Vraag daarom kosteloos een staal aan om de werkelijke kleur en textuur van onze stoffen te ervaren.

Naast de verschillende oppervlaktestructuren in textiel zijn drukstoffen ruim vertegenwoordigd in de Microcare The Unlimited Edition collection. Door onze jarenlange ervaring in de sublimatie-druktechniek zijn drukdessins een vast onderdeel van de collectie.