Zeer groot assortiment  ●  Verkoop aan particulieren en bedrijven

Betalen

U kunt op de volgende manieren betalen:

* Vooraf overboeken:

U kunt het bedrag van uw bestelling, inclusief verzendkosten, overmaken.
Vermeld hierbij a.u.b. uw ordernummer die u in de bevestiging heeft ontvangen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Wij maken voor onderstaande betaalwijzen gebruik van de diensten van Buckaroo:

* Via iDEAL, Bancontact, Sofortbanking,

Deze betalingen worden voor ons geregeld door Buckaroo, een veilige en betrouwbare partner.
IDEAL is gemakkelijk en veilig betalen via uw eigen bank. In Nederland de meest gebruikte manier van betalen. Voor België is dit Bancontact. Sofortbanking werken vanuit veel meer Europese landen.
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.

* AfterPay,

achteraf betalen via AfterPay is bij ons niet mogelijk. Dit komt doordat er voor ons als leverancier veel nadelen aan kleven. Hieronder een paar van deze nadelen.

  • AfterPay beoordeelt of u op krediet kunt kopen of niet en bepaalt ook de hoogte van dit bedrag. Dit gebeurt pas nadat u een bestelling heeft geplaatst.
  • Op het moment van bestellen is het voor ons als webwinkelier daarom niet duidelijk of de koop wel/niet door kan gaan.
  • We kunnen de levertijden die gesteld worden door AfterPay soms niet halen. Veel stoffen komen uit landen buiten Europa, waardoor de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
  • Omdat wij de meubelstoffen moeten bestellen, deze op lengte voor u afgeknipt worden kunnen deze niet retour worden gestuurd.
  • AfterPay vraagt aan de winkelier transactie kosten + daarnaast nog een bedrag tussen de 3 en 4% over het bestelde bedrag. Over dit bedrag moet een webwinkelier onderhandelen met AfterPay.

*PayPal, Creditcard,

Helaas kunt u in onze webshop niet betalen via PayPal of Creditcard.

Als u ons vertrouwt, dan stellen we het zeer op prijs dat u via iDEAL betaalt of via een bankoverschrijving. Hiervoor alvast hartelijk dank.