Zeer groot assortiment  ●  Verkoop aan particulieren en bedrijven

Over ons

Over ons bedrijf

Effabrics is een onderdeel van Ger de Roos.
Naast de winkel en stoffeerderij beheert Ger de Roos 2 webshops waarvan Effabrics er één is.

Ger de Roos is in 1989 samen met zijn vrouw Alie gestart met het bedrijf en ze zijn begonnen met het verhuren van campers. Al gauw kwam er een werkplaats en een winkel met onderdelen en andere benodigdheden bij. Het stofferen van campers en caravans was een volgende logische stap die medio de jaren 90 is gezet. Weer een verdere stap werd het stofferen van meubels en het leveren van gordijnstoffen c.q. gordijnen.

In 2002 is Alie begonnen met de eerste webshop met meubelstoffen: Meubelstoffenvoordeel.nl .
Om een goede gevarieerde collectie stoffen aan te kunnen bieden is ze steeds op zoek naar nieuwe collecties. Een deel van de gevonden stoffen is niet c/q minder geschikt voor de klanten van meubelstoffenvoordeel.nl door zijn exclusiviteit en vaak ook door de prijs.
Om u toch deze stoffen aan te kunnen bieden is het idee voor een nieuwe webshop ontstaan en in 2008 is Effabrics online gegaan. De naam Effabrics is bedacht als afkorting voor: Exclusive Furniture Fabrics on-line.

Zoals de naam al zegt is onze hoofd activiteit de verkoop van meubelstoffen. We proberen een zeer divers assortiment aan stoffen aan te bieden in verschillende prijsklasses. De meubelstoffen komen van verschillende leveranciers die stoffen importeren uit o.a. Europeese landen, Amerika en zelfs Australië. Er worden geen stoffen aangeboden waarvan de herkomst dubieus is. We leveren uitsluitend kwalitatieve meubelstoffen.

Een deel hiervan is ook te gebruiken voor gordijnen. Daarnaast hebben enkele leveranciers combinatieboeken waarin ook gordijnstoffen zijn opgenomen. Deze stoffen zijn aan het assortiment toegevoegd. Er zijn enkele stoffen, die alleen toe te passen zijn als decoratie voor sierkussens of op siermeubels. Indien er sprake is van gordijn of decoratiestof, wordt dit vermeld in de productomschrijving.
Gordijnen kunnen op maat gemaakt worden geleverd (exclusief rails/roedes) en worden gemaakt door een zeer vakkundig gordijnatelier.

Natuurlijk wilt u de stoffen graag eerst bekijken en voelen. We hebben een winkel waar u de staalboeken kunt bekijken. Voor velen is de afstand echter een bezwaar en daarnaast leveren we ook buiten Nederland. Daarvoor is onze gratis leenstalen service. De stalen worden kosteloos verzonden, zodat u de stoffen thuis op uw gemak kunt bekijken en beoordelen.

Het verhuren van campers en het repareren e.d. doet Ger de Roos al lang niet meer. De focus ligt nu in zijn geheel op de 2 webshops en op de winkel en stoffeerderij.

De structuur van het bedrijf:

Ger de Roos:
Meubelstoffenvoordeel.nl
Effabrics.nl