Zeer groot assortiment  ●  Verkoop aan particulieren en bedrijven

Ruilen & retouren

14 dagen bedenktijd – herroepingsrecht:

Volgens de wet kopen op afstand (herroepingsrecht), heeft u als koper, na ontvangst van uw bestelling 14 dagen bedenktijd en recht op ontbinding van de koop zonder opgaaf van reden. De goederen kunnen, indien ze onbeschadigd zijn en in originele verpakking, teruggestuurd worden. Hiervoor dient u binnen deze termijn contact met ons op te nemen. Dit om te bepalen of het product inderdaad onder dit herroepingsrecht valt en om de verzendwijze van terugsturen te kunnen bekijken. Het Herroepingsformulier (PDF) kunt u printen, invullen en toevoegen aan het pakket. Uiteraard sturen we u dit formulier ook per mail.

Terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen nadat de goederen terug zijn ontvangen.
De verzendkosten worden hierbij ook terugbetaald indien de gehele bestelling wordt geretourneerd. Stuurt u een deel van de bestelling terug, dan worden de verzendkosten niet terugbetaald. De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Uitzondering:

Voor stoffen die voor u worden besteld en/of in de gewenste lengte worden afgeknipt geldt deze regel niet.
U heeft immers stalen aangevraagd en thuis ter beoordeling gekregen en u heeft de specificatie voor de koop ( kleur, samenstelling, producteigenschappen e.d.) in de artikelspecificaties in de website kunnen lezen. U kunt de periode dat u stalen heeft besteld/ontvangen beschouwen als de 2 weken bedenktijd voor de bestelling die u aan de hand van deze stalen plaatst.

Wilt u wel 2 weken extra bedenktijd, dan kunt u de stof reserveren en wordt uw bestelling na 2 weken alsnog in behandeling genomen.
Door het accepteren van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met deze uitzondering.

Retourzendingen:

Verkeerd geleverd of beschadigd? Wij regelen het dat u alsnog het juiste product krijgt. Neem a.u.b. contact met ons op. We willen graag even overleggen hoe u het beste een pakket terug kunt sturen. Soms is het beter dat wij het pakket laten terughalen i.v.m. het gewicht of de omvang.

Terugsturen van stoffen:
We proberen het natuurlijk te voorkomen, maar het kan een keer voorkomen, dat een stof verkeerd geleverd is, er een fout in zit of er is een ander probleem. Moet de stof hierdoor omgeruild worden? Dan regelen we dit uiteraard kostenloos.
Neem in dit geval binnen 3 dagen contact met ons op.
Niet in de stof knippen.
Indien er in de stof geknipt is, kan de klacht niet in behandeling worden genomen.

S.V.P. zelf geen stoffen terugsturen, omdat dit opgerold dient te gebeuren. Wij laten dit bij u weghalen door DPD. PostNL neemt deze pakketten niet aan. Indien u de stof opgevouwen in een doos retour stuurt kunnen we de retourzending helaas niet in behandeling nemen.

 

Garantie

We hanteren de gangbare wettelijke garantietermijnen. Daarnaast zijn er stoffen, die een door de leverancier afgegeven extra garantie hebben. Dit wordt bij de producten aangegeven.
Indien er een probleem ontstaat met een stof binnen redelijke grenzen, kunt u contact met ons opnemen.

Probeer in een e-mail het probleem te omschrijven en stuur ons a.u.b. foto’s op in de bijlage. Vermeld hierbij uw klant en/of bestelnummer.

Wij nemen daarna contact met u op. Is het een ernstig probleem, dan wordt dit bij u thuis beoordeeld door de vertegenwoordiger van het bedrijf dat de stof geleverd heeft. We proberen altijd tot een oplossing te komen. In het ergste geval wordt er nieuwe stof geleverd.
Op de stoffeerkosten w.b. de uren, kunnen we helaas geen vergoeding toekennen.

Klachten

We proberen zo zorgvuldig mogelijk te werken. Het kan echter voorkomen, dat er b.v. een weeffout in de stof zit of dat zich een ander probleem voordoet.

Problemen kunnen alleen opgelost worden indien de artikelen onbeschadigd zijn. Indien u in de stof heeft geknipt kunnen we deze helaas niet terug nemen.
Controleer daarom vooraf goed of de stof in orde is.

Indien er een probleem optreedt, moet u binnen 3 werkdagen het liefst via e-mail contact op nemen met ons. Meld daarbij uw bestelnummer en de aard van de klacht. Maak indien mogelijk een foto en stuur die ons per mail.