Zeer groot assortiment  ●  Verkoop aan particulieren en bedrijven

Met onze ADO Thermo-stoffen kunt u uitkijken naar een gezellige winter. Terwijl het buiten kouder wordt, houden ADO Thermo-stoffen je huis knuffelig en warm terwijl de stookkosten worden verlaagd. Dankzij hun verschillende ontwerpen en kleuren, zult u zich warm voelen bij het zien. Maar ook de knuffelige zachte oppervlakken raken onze zintuigen en zorgen voor een gezellige sfeer.

Energiespaarders en warmtedonoren in één

De winter kan warm worden. Omdat ADO Thermo-stoffen de optimale oplossing zijn om warmteverlies op ramen, deuren of trappen te voorkomen en zo de verwarmingskosten effectief te minimaliseren *. Of het nu een scheidingswand, decoratief gordijn of wind en koude stop is – met hun unieke vezelstructuur en hoge pooldichtheid houden ADO Thermo-stoffen de kou buiten en zorgen ze voor voldoende warmte en welzijn binnenshuis. In de zomer is het thermisch effect tegenovergesteld, het is de verwarming van de kamer die wordt voorkomen door zonlicht. Bovendien zorgen thermo-stoffen voor een effectieve verduistering ‘s nachts en wordt het geluid van buiten ook verminderd.

* Zeer goede warmte-isolatie – getest door het “Textilforschungsinstitut Thüringen-Vogtland eV”

Stoffen die je gemoedsrust geven

ADO Thermo-stoffen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar geven ook een aangename rust voor uw vier muren. Dankzij hun dichte structuur dempen ze storende geluidsreflecties en dus ook het geluidsniveau in uw kamers *. Vooral bij hoge plafonds en harde vloeren zoals tegels, parket of laminaat, slijt de onderhoudsvriendelijke en duurzame stoffen voor een aangename ruimte-akoestiek.

* Geluidabsorptie testen door het onafhankelijke “Hohenstein Institute for Textile Innovation gGmbH” bevestigen een zeer goed geluidsniveau.

Een verzameling om warm te worden

Hoogwaardige ADO Thermo-stoffen met een grote verscheidenheid aan kleuren kunnen worden gerekend tot de familie van de ADO Thermo-collectie. Dit maakt oneindige combinaties mogelijk met een verscheidenheid aan materialen voor een kleurrijk en stijlvol huis.

Onderhoudsvriendelijke stoffen van duurzame kwaliteit

Stoffen van ADO zijn een kwaliteitsproduct dat u langdurig plezier biedt: onderhoudsvriendelijk, machinewasbaar op 30 ° C, wasbaar, kleurecht en lichtecht, duurzaam en duurzaam. Met een garantie van 5 jaar heeft ADO altijd voor zijn speciale productkwaliteit gestaan.